kookclub februari 2016
Februari 2015
Voorgerecht : Gevulde courgette met Scampi
Olijfolie, look, ajuin, rozemarijn, thijm, witte wijn en laten inkoken ½ courgette p.p. 5’ in de oven. Afkoelen en p&z erop
Risotto maken met kipbouillon en smeuiig houden
3 scampi’s p.p. pellen en versnijden
Risotto + scampis + basilicum + sterke tomatensaus + parmezaanse kaas: in courgette opvullen en kaas erop à In de oven 200° gedurende 5’
Vinaigrette van balsamico, p&z en olijfolie
|
Hoofdgerecht : Jonge duif met schorseneren
Aardappelen,zilveruitjes en schorseneren allemaal schillen
|
|
Nagerecht : Koude citroen Sabayon
opkloppen tot sabayon
|
Ingrediënten PER 4 pers ----------------------- ---------------------------------------
6 Eidooiers
10 cl Citroensap
10cl witte wijn
70gr suiker
3 gelatine blaadjes
|
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
- Prijs arrangement voor 2 personen
- Welkomsdrankje en alle toeristische informatie
- Ontbijt met tal van streekspecialiteiten
- Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
- Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag